Som tidligere kursist på kursus om Parent Development Interview ved brug af Refleksiv Funktion har du nu mulighed for at deltage i en opfølgende træningsdag.

Træningsdag i PDI-RF

Formålet med træningsdagen er at give deltagerne mulighed for at blive mere sikre i at score PDI ved brug af refleksiv funktionsskala.

Det er denne gang autoriseret psykolog Anne Blom Corlin, specialist i psykoterapi, som vil stå for dagen, der afholdes i Købehavn.  

På træningsdagen analyserer vi sammen interviews, som deltagerne selv har lavet. Vi vil kunne nå at analysere to interviews i løbet af dagen. Inden dagen, aftales med deltagerne hvilke interviews, vi skal analysere. De pågældende interviews skal anonymiseres, inden de fremsendes til Anne. Interviews printes ud, så alle modtager en kopi af interviewet ved dagens start. Ved dagens afslutning indsamles de pågældende interviews og makuleres.

Træningsdagen tager form som supervision, og der er tavshedspligt for både træner og alle deltagere.

Program:

09:00-12:00: Fælles scoring af interviews

12:00-12:30: Frokost

12:30-15:30: Fælles scoring af interviews

Dato: Tirsdag d. 29 august 2023

Pris: 2000 kr. pr. deltager

Sted: Vesterbrogade 20, 3. tv., 1620 København V.

Træner: Anne Blom Corlin

Forplejning: Der serveres frokost i form af sandwich eller salat, lidt sødt samt drikkevarer

Deltagerantal: Maks 10 personer

Målgruppe: Træningsdagen er for tidligere kursister på kurset om Refleksiv Funktion ved brug af Parent Development Interview. Tidligere kursister kan have deltaget på kurset hos Refleksivt Forum ved Anne Blom Corlin & Jeppe Budde, ved Maja Nørgård Jacobsen eller ved andre kurser fx igennem Anna Freud Centeret.  

Tilmelding: Skriv til Anne på e-mail: anne@refleksivtforum.dk